Uit de Linda, oktober 2011:

"een paar druppels onder je tong en je valt kilo's af"

"Ik ben kilo's kwijtgeraakt, mede dankzij een Bio-HCG+ kuur. Met behulp van druppels onder je tong verdwijnt je hongergevoel en red je het prima op vijfhonderd caloriën per dag".

 

Kim Kötter. Bron: Linda/oktober 2011

 

 

Cliënten over Sense! BioHCG

 

 

zwangerschaps kilo's kwijtraken"De zwangerschapskilo's ben ik kwijt!"

Esther Janssen (43 jaar ) heeft de Sense!Afslankkuur ontwikkeld. Vanuit haar natuurgeneeskundig gezondheidscentrum Ortho-Fit werkt ze al ruim 6 jaar met de kuur.

 

De eerste Sense! BioHCG kuur gebruikte Esther zes jaar geleden zelf, om de zwangerschapskilo's er snel af te krijgen: "De zwangerschapskilo's raakte ik kwijt en voelde me weer topfit. Ook bij mijn laatste zwangerschap heb ik de kilo's snel achter me kunnen laten"

 

Elk jaar doet ze in het voor- en najaar een ontgiftings- cq detoxkuur. Tijdens zo'n kuur gebruikt Esther ondersteunend voor 7 dagen de ampullen. "Ik voel me dan zo fit en energiek, terwijl je normaal bij het ontgiften last hebt van hoofdpijn, moeheid en emotieschommelingen."
Het product draagt bij aan een gezond en bewust leven. Ook is de persoonlijke begeleiding bij het volgen van een kuur, erg prettig.
De service en wijze waarop Sumarmie en haar team u begeleiden en coachen bij het volgen van een Sense! BioHCG kuur zorgen ervoor dat u resultaat boekt en dat u zich daarbij goed blijft voelen."

 

Veel succes! Esther Janssen

 

 

goede resultaten bio hcg"Ik heb mijn streefgewicht ruimschoots gehaald!"

Ik moest voor mijn intake naar de narcotiseur en daar bleek dat ik precies 10 kilo was afgevallen!
Ik woog 84,5 kilo!!! Zo blij als een kind kwam ik er vandaan. Onlangs werd een vriendin van mij 40 en heb ik voor het eerst niet opgelet wat ik at, maar merkte wel dat ik al snel vol was van het eten!!

 

Ik volg nu nog de stabilisatiefase van het boek EAT wat ik erbij gekregen heb en probeer mezelf na mijn operatie in elk geval het ontbijt en de lunch zo te houden zoals het nu gaat met afwisseling van yoghurt, fruit en gekookte eitjes in de morgen, 2x per week sla, 2x soep en de 2x brood en op zaterdagmiddag gebakken roerei!

 

Ons avond eten was al niet spannender dan dit, dat doen we al jaren goed.
Zoetigheid zoals koek en snoep weer ik zoveel mogelijk. Ik ben me echt bewust van gezonde voeding en ik voel me op deze manier erg energiek.

Deze Sense! kuur en het dieet heeft me echt geholpen. Ik heb mijn haren weer lekker in een pittig model laten knippen en krijg van iedereen complimenten, ik straal weer! Dit had ik zo nodig na al dat jojo-en met m'n gewicht.

Een nadeel heeft het wel....al mijn skinny spijkerbroeken waar ik vanaf de kast in moest springen lubberen om mij heen...moet ik "weer" nieuwe kopen ;-) heel erg!

 

Nog een prettige bijkomstigheid, ik durf weer naar de sauna, geniet er volop en kon daar vorige week zonder enige schaamte heel gezellig bijpraten met een oude bekende, dat was mij voordien echt niet overkomen!

De kilo's die er af moesten zijn dus het dubbele geworden. Ik ga vol verwachting mijn operatie tegemoet!

 

Nogmaals bedankt voor je support, Sumarmie!

 

Simone Kuyt, Putten

 

 

streef gewicht afvallenIk ben een compleet ander mens!

Ik heb 4 kuren gedaan met de nodige stabilisatieweken ertussen. Mijn gewicht was 120 kilo, nu weeg ik tussen de 74 kilo en de 75.5 kilo.

Het lukt me goed om dit gewicht vast te houden. Bewust met voeding omgaan, 3 keer per week sporten. Ik kan nu weer gewoon de trap op lopen.

 

Ik ben een compleet ander mens, mede door de Sense! BioHCG kuur. Ik woon in Dordrecht en de begeleiding via email was zeer goed. Op alle vragen kreeg ik binnen 1 a 2 dagen antwoord. En via de website kun je duidelijk je gewicht bijhouden. Ook kreeg ik elke dag een mail met nog meer tips!

 

Esther, Dordrecht

 

 

Ben zo enthousiast!

Bij deze laat ik alle verwoede lijnpogingen achterwege en heb het helemaal gevonden bij de Sense! BioHCG kuur! Ik ben zo enthousiast dat ik 2 kuren achter elkaar heb gedaan. Het resultaat is verbluffend!

 

Maries, Breda

 

 

In het weekend geniet ik van lekker eten!

Mijn naam is Iris, 39 jaar. Ik heb eigenlijk nooit problemen gehad met mijn gewicht. Maar met mijn levensstijl van de afgelopen jaren waren de kilo's er langzaam maar zeker structureel bij gekomen. Dan breekt dat moment aan van '......nu is het genoeg.....!'


Ik ben via mijn vriendin Sumarmie Janssen in contact gekomen met de Sense! BioHCG kuur. Het effect van de kuur zag ik bij haar man Paul. Hij was in korte tijd 8 kilo kwijt en ook daarna bleef zijn gewicht constant.

Normaal gesproken ben ik helemaal niet zo gecharmeerd van allerlei poeders, pilletjes en shake's, maar met de Sense! BioHCG kuur neem je maar 1 ampul per dag. Daarnaast vond ik het voordeel van deze kuur dat je ondanks 500 calorieën per dag toch met het gezin mee kan eten. Ook werd ik bij dit dieet niet gefrustreerd dat ik bij ieder hapje punten of calorieën moet optellen.

 

Eind juni van dit jaar ben ik met de kuur gestart en had als doel dat ik 6 kilo zou afvallen... dit werden er 8! Zelfs in de stabilisatiefase viel ik nog iets af. Ik moet zeggen dat ik door deze kuur door de week bewuster om ga met mijn eet- en leefpatroon. In het weekend geniet ik van lekker eten en een gezellige borrel. Nu ben ik inmiddels zes maanden verder en is mijn gewicht nog steeds constant, TOP!

 

Iris, Oosterhout

 

 

Eigenwijs, maar toch overtuigd van het effect!

Door mijn werk als kok ben ik altijd met voeding bezig. Voeding (eten, voedsel, culinair of gastronomie, zoals u wilt) loopt als een rode draad door mijn leven; ik eet graag, kook graag en proef alles voor. Door de jaren heen is dit zich gaan tekenen betreffende mijn lichaamsbouw.

 

Enkele jaren geleden heb ik me laten "keuren" bij een sportcentrum en de uitslag was voor mij niet verrassend; een overgewicht van ongeveer 20 kg en een conditie die totaal niet bij mij leeftijd hoorde.

Natuurlijk maak je dan plannen om te sporten en op je eten te letten, en natuurlijk komt daar niets van. Werken in een professionele keuken is ongezond; snel en makkelijk (dus vette hap) eten, lange dagen, hard werken en op de dagen dat je vrij bent, lig je de hele dag te slapen.

 

Op een gegeven moment kwam ik voor het eerst in aanraking met Sense! BioHCG kuur via een vriend. Hij ging op dieet en wij maar lachen. Weer zo'n dieet!!! Maar op het moment dat ik terug kwam van een vakantie en bij de betreffende vriend er de kilo's nog steeds af waren, ging ik ook maar eens nadenken. Op de vakantiefoto's zag ik er echt "te zwaar" uit, het overgewicht wat er door de jaren heen, heel geleidelijk aan was gekomen, had nu het punt bereikt waar ik het genoeg vond. Dus toch maar (ondanks mijn eigenwijsheid) een kuur geregeld en serieus aan de slag. De eerste dagen zijn wel wennen en ik heb me bewust de eerste week niet gewogen. Toen ik me na een week woog, gaf de weegschaal een gewichtsverlies van 4 kg aan en dat motiveert!! Ik ben in totaal 13 kg afgevallen en de rest tijdens het stabiliseren. Het resultaat mag er zijn. Sinds dat ik begonnen ben met diëten ben ik 24 kg afgevallen en het blijft eraf!!
De combinatie van bewust met voeding omgaan, het volgen van een kuur en het sporten, werkt fantastisch samen! Eigenlijk is het een sneeuwbaleffect; doordat je afvalt wordt sporten leuker en bereik je bepaalde doelen. Hierdoor val je weer wat af en krijg je meer energie en ga je je doelen bijstellen etc.


Zo meteen ga ik weer hardlopen met als doel om 5 km in een bepaalde tijd te lopen en als ik dit 6 maanden geleden als doel gesteld zou hebben, had ik mezelf enorm voor de gek gehouden.

 

Carlo van den Elshout, Geertruidenberg

 

 

gezond afvallen met bioHCGAl tijden op gewicht, dus mijn conclusie is dat het werkt!

In 2010 heb ik Sense! BioHCG kuur gevolgd. Het heeft me geholpen om af te vallen. Ik had echt geen honger, ondanks het feit dat je geen ontbijt neemt en ik normaal dus altijd een flink ontbijt neem.


Je mag groenten eten zoveel je lust, dus na een maaltijd had ik echt geen honger meer. En bovendien voelde ik me heerlijk fit. Ik heb al heel wat geprobeerd in het verleden; Sonja Bakker, Weight Watchers, EGA, Montignac, etc....

Al die pogingen liepen op niets uit; na 2 weken gaf ik er vaak de brui al aan, doordat ik honger had en me er niet goed bij voelde.


Sense! BioHCG kuur is mij zo goed bevallen. De kilo's vlogen eraf! Ik kan het iedereen aanraden die overtollig gewicht kwijt wil en zich weer fitter wilt voelen.

 

Belinda, Den Hout, 39 jaar

 

 

 

voorwaarden - copyright - biohcg+® is een merk van Sense!

 

 


Gelezen in Libelle

Libelle Nieuwscafé stond in week 12 in het teken van "het nieuwe afvallen".

Met een artikel over "Sense! Bio HCG".