te veel gewichtOvergewicht

Te veel eten is een van de twee kenmerken van een ongezonde levensstijl. Te weinig bewegen is het andere aspect dat er voor zorgt dat er overgewicht ontstaat.
Na roken is overgewicht de belangrijkste oorzaak van ziekten. Voor de Rijksoverheid is overgewicht sinds 2006 een belangrijk beleidsonderwerp.

Een recent rapport van de Overseas Development Institute (ODI) geeft aan dat wereldwijd inmiddels 1 op de 3 volwassenen last heeft van overgewicht.

 

overgewicht ongezonde levensstijlIn Nederland is inmiddels ruim de helft van alle volwassenen te zwaar.

Ook veel kinderen zijn te dik. De afgelopen jaren is het besef gegroeid dat overgewicht echt moet worden bestreden.

 

 

 

 

De gevolgen van overgewicht zijn ernstig:

  1. mensen met overgewicht leven minder lang in goede gezondheid.
  2. overgewicht verhoogt o.a. de kans op diabetes, hart- en vaatziekten en sommige kankervormen.
  3. dik zijn leidt ook tot negatieve oordeelsvorming. Daardoor maken mensen met overgewicht minder kans op de arbeidsmarkt.

Mensen wennen snel aan een ongezonde levenstijl.

Vaak heeft het eten en weinig bewegen een mentale oorzaak. Iedereen kent bijvoorbeeld de term stress eten. De motivatie om over te stappen naar een gezonde levensstijl is in veel gevallen moeilijk. Wij van Sense! begrijpen dat. Daarom is onze Sense! Afslankmethode om af te vallen inclusief emailbegeleiding, dieettips en een eigen BMI-dagboek. Het monitoren van de voortgang gedurende het afvallen en stabiliseren wordt op deze manier goed gemanaged.


Hoe werkt de Sense! Afslankkuur?

Met Sense! bent u verzekerd van een product dat absoluut verantwoord en natuurlijk is. Met de bijgeleverde Sense! Multi B vitaminen kunt u ongestoord en met vertrouwen beginnen aan de Sense! Afslankkuur. De Sense! Afslankkuur helpt mee om de stofwisseling en de vetverbranding te stimuleren. Daarnaast heeft u geen hongergevoel en is uw energielevel hoog. U voelt zich fit en energiek! Met de aanvulling van de Sense! Multi B vitaminen is het plaatje compleet. Deze vitaminen kunt u ook in de stabilisatiefase blijven innemen, om het hongergevoel geen kans te geven.

Zoals eerder gezegd, is het kwijtraken van overgewicht iets waar u serieus gewicht aan moet geven. Naast een verantwoorde afslankkuur zoals de Sense! Afslankkuur, verdient het leef- en eetpatroon - zeer zeker evenveel aandacht. Het totaalpakket van bewust en gezond eten en bewegen zorgt voor balans. Alleen dan raakt u de kilo's kwijt om ze nooit meer terug te krijgen.
Dus begin nu en geniet ervan als het is gelukt. That makes Sense!

 

 

voorwaarden - copyright - biohcg+® is een merk van Sense!

 

 


Gelezen in Libelle

Libelle Nieuwscafé stond in week 12 in het teken van "het nieuwe afvallen".

Met een artikel over "Sense! Bio HCG".